• VII. Duna-Tisza Közi Agrár Expo (2016-03-16)
  • Március 19-20-án immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban a népszerű Duna-Tisza közi Agrár Expo. A rendezvény a minőségi alapanyagokból készült magyar kézműves élelmiszerek népszerűsítését tűzte ki célul. Lesz itt minden finomság: házi kolbászok, sonkák, sajtok, borok, pálinkák, fűszerek, különleges mézek, lekvárok, olajok, zöldségpástétomok, ínyenceknek füstölt hal, eperbor, medvehagyma és még sok minden más kézműves termék, ami nem található meg a multi áruházak kínálatában.

A termelők kóstolófalatokkal várják a nagyközönséget, és természetesen vásárolni is lehet. A kiállítás szabadtéri részén mezőgazdasági gépeket, haszon- és személygépjárműveket mustrálhatnak.

NAGY TAMÁS, az expo főszervezőjének meglepetése, hogy :

• március 19-én 15:00-tól CSOBOT ADÉL ad műsort,
    • március 20-án 15:00tól pedig az expo vendége lesz BORBÁS MARCSI, hazánk legnépszerűbb gasztroműsorának háziasszonya.

Megnyitó: 2016. március 19. 10:00

Az Expót megnyitja: KIS MIKLÓS ZSOLT agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár

Előadást tart:

DR. GYURICZA CSABA, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke az aktuális agrárpályázatokról

DOMJÁN GERGELY a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke az agrárium aktuális kérdéseiről

Március 20 vasárnap 11.00 SÖRFŐZŐ MIKLÓS agrármérnök gyógynövényszakértő előadása

A belépés DÍJTALAN!

Helyszín: A rendezvény a Kiskőrösi Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre (6200 Kiskőrös, Mészáros Lőrinc u. 6.).

Az expo nyitva tartása mindkét napon 9-18 óráig.